16 oktober 2019 om 00:01
iBOOD

Milwaukee

Milwaukee
Driven to outperform

Professionele kracht, extreme prestaties en een ongeëvenaarde gebruiksduur: de M18 (Fuel) powertools in deze Flash Sale zijn voor de vakman die niets aan het toeval overlaat en steevast rekent op het beste resultaat!

16 oktober 2019 om 08:01
Rb2Br Gebruiker

Hoe lang gaat de batterij mee aan 1 stuk werken, non stop ?

Wat is de oplaadtijd van de batterij?

Is het opvangbakje even goed als een stofzuiger voor stof van pleister?

Moet namelijk nog een gyproc plaatsen en uitpakken en schuren. Grootste plafond is zo een 60m2 dus zou wel een paar uur moeten kunnen draaien.

16 oktober 2019 om 08:07
Moderator Jelle Moderator

Over welke van de 3 producten gaan jouw vragen?

16 oktober 2019 om 08:44
Rb2Br Gebruiker

Men excuses, de Milwaukee schuurmachine.

16 oktober 2019 om 08:56
Moderator Jelle Moderator

- Hoelang kan je ongeveer schuren met 1 accu? Lastig te beantwoorden. Deels afhankelijk van te schuren ondergrond en oververhitting machine. Zit een beveiliging op dat hij uitslaat als de machine te lang werkt of te heet wordt. Bij normaal gebruik en machine niet oververhit zal de accu capaciteit toch wel richting een uur schuren moet kunnen leveren. Heb je daarna tijd voor een kopje koffie en is de 2e accu alweer vol!
- Hoelang duurt het opladen van 1 accu? 80 minuten.
- Is het opvangbakje even goed als een stofzuiger voor stof van pleister? Opvangbakje is zeker net zo goed, alleen als je grote oppervlakken gaat doen is de stofzuigeraansluiting (vacuum-adapter meegeleverd en past op milwaukee stofzuigers) makkelijker en kun je doorgaan ipv steeds het bakje legen. Laatste woord in de zin baart me alleen wel zorgen. Deze machine is niet gemaakt om pleister te schuren! Erg fijne stof en gezien excentrische beweging niet aan te raden. Mocht je toch besluiten om deze machine daarvoor te gebruiken zou ik zeker de stofzuiger gebruiken!

16 oktober 2019 om 18:31
timovd Gebruiker

Mijns inziens beter dan DeWalt. Jammer van de UK-stekker. Volgende keer de M12 Fuel?

17 oktober 2019 om 15:12
Moderator Bas iBOOD Moderator

We bieden inderdaad twee sets aan met een UK-stekker. Deze set heeft echter wel gewoon een EU-stekker: Nederland | België.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.